Kotisivuja ja käyntikortteja

September 14, 2015

Sain mahdollisuuden tehdä toisetkin kotisivut - Vihermehut.fi -sivuston. Mielestäni ulkoasun toteutus meni nappiin. Lopputulos on hyvin vihermehumainen - pirteä, freesi ja loistavasti omistajansa näköinen. Projekti oli helppo toteuttaa, kun tunnen vastapuolen niin hyvin. Lisäksi sain käyttää omia valokuviani luomaan fiilistä sivustolle. Supertyytyväinen asiakas nostattaa fiilistäni vielä entisestään!

 

Tein samaan pakettiin myös käyntikortit, joiden ulkosasu toistaa nettisivuston raikasta ulkoasua.

Ajatus kotisivujen toteuttamisesta muillekin tuntuu hyvältä. Vahvuuteni on, että teen sivuista omistajansa näköiset tuoden mukaan oman pienen twistini. Paneudun projektiin täydellä sydämelläni ilman kompromisseja.Haluan, että sivujen omistaja kokee niiden olevan toiveiden mukaiset ja siitä vielä hieman yli.

Käy visiitillä ja katsasta vihermehut.fi:n uusi raikastunut ilme.  Jos haluat jakaa mielipiteesi, kuulen sen oikein mielelläni. Ja jos olet laittamassa omia sivuja pystyyn tai kaipaat päivitystä nykyisiin sivuihisi, ota minuun yhteyttä niin jutellaan.

 

 

 

 

 

Please reload

RSS Feed

Kotisivuja ja käyntikortteja

September 14, 2015

1/3
Please reload

Viimeisimmät jutut

June 13, 2016

March 13, 2016

Please reload

Arkisto
Please reload

  • Blogger - Black Circle
  • Instagram Basic
  • Facebook - Black Circle

Copyright : Sari Mattsson

All Rights Reserved

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram Basic
  • Facebook - Black Circle

kaunistaelamaa@gmail.com

+358 50 53 123 72