top of page

Kotisivuja ja käyntikortteja


Sain mahdollisuuden tehdä toisetkin kotisivut - Vihermehut.fi -sivuston. Mielestäni ulkoasun toteutus meni nappiin. Lopputulos on hyvin vihermehumainen - pirteä, freesi ja loistavasti omistajansa näköinen. Projekti oli helppo toteuttaa, kun tunnen vastapuolen niin hyvin. Lisäksi sain käyttää omia valokuviani luomaan fiilistä sivustolle. Supertyytyväinen asiakas nostattaa fiilistäni vielä entisestään!

Tein samaan pakettiin myös käyntikortit, joiden ulkosasu toistaa nettisivuston raikasta ulkoasua. Ajatus kotisivujen toteuttamisesta muillekin tuntuu hyvältä. Vahvuuteni on, että teen sivuista omistajansa näköiset tuoden mukaan oman pienen twistini. Paneudun projektiin täydellä sydämelläni ilman kompromisseja.Haluan, että sivujen omistaja kokee niiden olevan toiveiden mukaiset ja siitä vielä hieman yli. Käy visiitillä ja katsasta vihermehut.fi:n uusi raikastunut ilme. Jos haluat jakaa mielipiteesi, kuulen sen oikein mielelläni. Ja jos olet laittamassa omia sivuja pystyyn tai kaipaat päivitystä nykyisiin sivuihisi, ota minuun yhteyttä niin jutellaan.


bottom of page