Äitipeli

March 13, 2016

 

Äitipeli kirja julkaistiin maanantaina!

 

Olen kiitollinen ja onnellinen, että sain olla mukana kuvillani tässä aivan häkellyttävän upeassa teoksessa. Yleensä vältän ylisanoja, mutta kirjan kohdalla voin niitä vuolaasti jaella.

 

Kirja on rehellinen ja sielua avaava itsehoitokirja. Sen sanoma on jokaiselle ajankohtainen eikä se vanhene koskaan.

 

Nimessä jo kerrotaan kirjan lähestymistavasta, että äitiys on peli, jota pelataan. Pelissä jokainen haluaa voittaa ja peliin kuuluu vastustaja tai pelikumppani. Pelissä on hyvä olla jonkinlaiset säännöt, joiden mukaan peli etenee. Peli on kuitenkin eri asia kuin kilpailu. Peliin voi suhtautua leikkisämmin ja höllätä hieman ohjaksia.

 

Tiedämme, että jokainen tuore äiti taistelee väsymystä vastaan ja asettaa itselleen pilviin ulottuvat odotukset ollakseen täydellinen äiti vauvalleen. Mitä jos äidille kerrottaisiin hänen olevan jo täydellinen ja että kaikella yövalvomisella ja hermojen pinkeällä trapetsilla tanssimisessa on syvempi merkitys?

 

Kirja avaa ymmärtämään asioiden kääntöpuolia. Saattaa nousta tunteet pintaan, jos tullaankin sanomaan, että väsymys on lahja eikä taakka, varsinkin jos on valvonut puoli vuotta vauvan kanssa. mutta pian huomaa lukevansa ja nyökkäilevänsä Taran äärimmäisen rehellisille ja nerokkaille huomioille.

 

Kirjaa lukiessa kannattaa lukea ennakkoluulottomasti tutkien. Jokainen kohta ei ehkä iske, koska olemme erilaisia ja elämässä kaikki ei sovi kaikille. Silti kirjan laajuus tavoittaa niin äidin kuin isänkin ja isovanhemmat ja naapurit - se sopii oikeasti jokaiselle ikään, sukupuoleen ja siviilisäätyyn katsomatta. Ole siis avoin, kuuntele mikä osuu ja mikä ärsyttää ja anna rivien välisen sanomankin tulla esiin. Voit oppia itsestäsi aivan uusia asioita.

 

Oma elämäni muuttui vuonna 1997, kun tapasin ensi kertaa omat pelikumppanini, kaksostyttäreni. Niinpä niin, toisille heitetään useampi vastustaja kerralla ja varmasti aivan syystä!

 

 

Please reload

RSS Feed

Kotisivuja ja käyntikortteja

September 14, 2015

1/3
Please reload

Viimeisimmät jutut

June 13, 2016

March 13, 2016

Please reload

Arkisto
Please reload

  • Blogger - Black Circle
  • Instagram Basic
  • Facebook - Black Circle

Copyright : Sari Mattsson

All Rights Reserved

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram Basic
  • Facebook - Black Circle

kaunistaelamaa@gmail.com

+358 50 53 123 72